Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Emniyetini Alarma Geçiren İhbarlar

Ankara Ve İstanbul'da Meydana Gelen Terör Saldırılarının Ardından Tüm Türkiye'de Emniyet Güçleri Alarma Geçerken, İzmir'de De Hafta Sonu Onlarca Şüpheli Araç Ve Şüpheli Paket İhbari Yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Emniyetini Alarma Geçiren İhbarlar
Ankara ve İstanbul’da meydana gelen terör saldırılarının ardından tüm Türkiye’de emniyet güçleri alarma geçerken, İzmir’de de hafta sonu onlarca şüpheli araç ve şüpheli paket ihbarı yapıldı.
Türkiye’nin bazı illerindeki terör saldırıları başta büyük şehirde yaşayan vatandaşları tedirgin etti. İzmir’de de vatandaşlar, polis ekiplerine hafta sonu onlarca şüpheli araç ve şüpheli paket ihbarları yaptı. İhbarları tek tek titizlikle değerlendiren polis ekipleri, herhangi bir olası saldırılara karşı da özel önlem aldı. Öte yandan hafta sonu yine yapılan bir bombalı araç ihbarı İzmir emniyetini alarma geçirdi.
ONLARCA POLİSLE ARAÇ DİDİK DİDİK ARANDI
İzmir’in Konak ilçesine bağlı Hatay’dan bir ihbar alan ekipler, şüpheli aracın peşine düştü. Aracı İnönü Caddesi üzerinde durduran ekipler, şahsı aşağıya indirdi. Onlarca polis ekibi, şüpheli aracın her yerini didik didik aradı. O anlar bir vatandaş cep telefonu kamerasına kaydetti. Paniğe neden olan araç boş çıktı. Karakola götürülen şahıs ise daha sonra serbest bırakıldı.
BOMBALI ARAÇ HABERLERİNE YALANLAMA
Öte yandan yaşanan bu gelişmelerin ardından basında ’bombalı araç yakalandı’ şeklinde haberler yer almaya başladı. İzmir Valisi Mustafa Toprak da herkesi rahatlatan bir açıklama yaptı. Toprak, böyle haberlerin doğru olmadığını ve vatandaşların bu tür haberlere itibar etmemesi gerektiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.