Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşyeri hırsızları kaçamadı

Emniyetteki İşlemlerinin Ardından Adliyeye Sevkedilen A.b. (ortadaki) Ve İ.z. (sağdaki) İsimli Şahislar, Çikarildiklari Mahkeme Tarafından Tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İşyeri hırsızları kaçamadı
İzmir’in Bornova ilçesinde bir fabrikadan hırsılık yapan 3 kişiden 2’si polis ekiplerince yakalanırken, çalınan malzemeler sahibine teslime edildi.
Geçtiğimiz Cuma günü, saat 04.30 sıralarında, Işıkkent bölgesinde bulunan T.K.(41) isimli şahsa ait fabrikada hırsızlık olayının meydana geldiği bilgisinin alınması üzerine; Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, iş yerinden hırsızlık olayını İ.Ş.(41), A.B.(37) ve İ.Z.(41) isimli şahısların gerçekleştirdikleri tespit edildi. Polis, şüphelilerden A.B. ve İ.Z. yakalarken, şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramada çeşitli ebatlarda levha, cıvata ve somunlar ele geçirildi. Çalıntı malzemeler sahibine teslim edildi. Öte yandan, şüphelilerden İ.Ş. isimli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen A.B. ve İ.Z., çıkarıldıkları tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.