Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşyeri fareleri polise yakalandı

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde iş yerlerinden hırsızlık olayına karışan şahıslar polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Reşadiye Mahallesi Pazartesi Pazarı Mevkiinde yer alan bir telefoncuya...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde iş yerlerinden hırsızlık olayına karışan şahıslar polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Reşadiye Mahallesi Pazartesi Pazarı Mevkiinde yer alan bir telefoncuya sabaha karşı 04.00 sıralarında giren hırsızlar, olayın bildirilmesi ile harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince suçüstü yakalandı.
İş yerinden hırsızlık olaylarında kullanılan demir kesme makası, cam elması ve kablo kesme aparatı ile birlikte yakalanan Hasan K. (28), Bayram Y. (20), Melih P. (20), Uğur D. (20), Ercan U.’nun (20) toplamda 27 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi. Soruşturmalarını derinleştiren polis ekipleri şahısların daha önce de meydana gelen bazı hırsızlık olaylarının failleri olduğunu da tespit etti. Emniyetteki sorguları tamamlanan 5 şahıs Çorlu Adliyesine sevk edildi.
Şahısların Çorlu’da Çetin Emeç Bulvarı’nda yer alan marketten 11 bin TL değerinde sigara, Atatürk Bulvarı üzerindeki marketten 10 bin TL değerinde sigara ve bir emlakçıdan LCD televizyon ile dizüstü bilgisayar çalınması olaylarına karştığı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.