Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstiklal Caddesi’nde bavullar didik didik aranıyor

Fransa’da gerçekleşen terör saldırısının ardından İstanbul’daki Fransız Başkonsolosluğu’nda geniş güvenlik önlemleri alan polis, güvenlik önlemlerinin kapsamını daha da genişletti. İstiklal Caddesi’nde bavullar didik didik aranırken...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fransa’da gerçekleşen terör saldırısının ardından İstanbul’daki Fransız Başkonsolosluğu’nda geniş güvenlik önlemleri alan polis, güvenlik önlemlerinin kapsamını daha da genişletti. İstiklal Caddesi’nde bavullar didik didik aranırken çalışmalara uzman polis köpeği de destek verdi.
Fransa’da gerçekleşen terör saldırısının ardından, güvenlik gerekçesiyle bir süredir kapalı olan, Taksim’deki Fransa Başkonsolosluğu önünde geniş güvenlik önlemleri uygulanmaya devam ediliyor. Özel harekat polislerinin de destek verdiği çalışmaların kapsamı genişletildi. Asayiş ekipleri, İstiklal Caddesi’nin Taksim Meydanı’ndaki girişinde şüpheli şahıslara kimlik sorup bavullarını didik didik arıyor. Güvenlik önlemlerine İstiklal Caddesi’nde bombaya karşı duyarlı, uzman polis köpeğiyle devriye gezen bir ekip de dahil edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.