Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşten çıkartıldığını iddia eden şahıs kendini yakmak istedi

Düzce Belediyesi önüne gelen bir şahıs, işten atıldı iddiası ile kendini yakmaya çalıştı. Zabıta ve polis ekiplerince şahıs engellendi. Bu sırada yaşanan arbedede tutuşan benzin, bir zabıta memurunun elini yaktı.Düzce belediyesi önünde...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce Belediyesi önüne gelen bir şahıs, işten atıldı iddiası ile kendini yakmaya çalıştı. Zabıta ve polis ekiplerince şahıs engellendi. Bu sırada yaşanan arbedede tutuşan benzin, bir zabıta memurunun elini yaktı.
Düzce belediyesi önünde hareketli dakikalar yaşandı. İddiaya göre, işten çıkartılan Ç.H. isimli işçi, Belediyeye gelerek Başkan Mehmet Keleş’le görüşmek istediğini söyledi. Başkanla görüşemeyen şahıs, elindeki poşette bulunan benzinle kendini yakmaya yeltendi. Durumu fark eden zabıta ve polis ekipleri Ç.H.’yi yanmaktan kurtardı. Ekiplerin müdahalesi sırasında şahsın elindeki benzin tutuştu. Çıkan arbedede zabıta memurunun eli yandı. Ç.H. polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi, eli yanan zabıta memuruna müdahale etti. Olay saniye saniye belediyenin güvenlik kamerasına yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.