Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da üvey baba dehşeti

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Pendik’te bir kişi, eşinin ilk evliliğinden olan 2 çocuğunu silahla yaraladıktan sonra intihar etti.Olay, Pendik Bahçelievler Mahallesi Onurlu Sokak’ta saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Murathan...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – İstanbul Pendik’te bir kişi, eşinin ilk evliliğinden olan 2 çocuğunu silahla yaraladıktan sonra intihar etti.
Olay, Pendik Bahçelievler Mahallesi Onurlu Sokak’ta saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Murathan Çorlu (50), kendisinden boşanmak isteyen eşi Dilek Çorlu’nun Pendik merkezde çalıştığı otele giderek resepsiyona eşinin orada olup olmadığını sordu. Eşinin otelde olmadığını öğrenen Murathan Çorlu, otel görevlisi Metin Lale’yi silahla yaraladıktan sonra Bahçelievler Mahallesi Onurlu Sokak’taki evine gitti.
Murathan Çorlu, burada eşinin ilk evliliğinden olan üvey oğlu D.Ç. ve üvey kızı K.Ç.’yi silahla yaraladıktan sonra başına ateş ederek intihar etti. Murathan Çorlu, olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı çocuklar ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Yaralı otel görevlisi de aynı hastaneye kaldırılırken başından yaralanan 15 yaşındaki D.Ç.’nin durumunun ağır olduğu belirtildi.
Diğer iki yaralının ise durumlarının iyi olduğu öğrenilirken eve gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.