Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da Terör Operasyonu: 5 Kişi Tutuklandı

İstanbul’da kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik silahlı saldırı düzenleneceği istihbaratı üzerine polis ekipleri operasyon düzenledi. Önceden belirlenen 7 adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 kişi tutuklanırken çok sayıda...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik silahlı saldırı düzenleneceği istihbaratı üzerine polis ekipleri operasyon düzenledi. Önceden belirlenen 7 adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 kişi tutuklanırken çok sayıda silah ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, AK Parti binalarına, polis merkezlerine, emniyet binalarına, kamu kurum ve kuruluşlarına, resmi görev yapan emniyet araçlarına yönelik silahlı eylem gerçekleştirilebileceği istihbaratını değerlendirilen polis ekipleri, şüphelilere yönelik terör operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyon kapsamında 22 Mart’ta Okmeydanı’nda önceden belirlenen bir adrese baskın yapıldı. Baskında, 1 adet kalaşnikof tüfek ve bu tüfeğe ait 1 adet boş şarjör, 29 adet kalaşnikof tüfeğe ait fişek ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Devam eden çalışmalar kapsamında ise, 23 Mart’ta içlerinde bir kargo şirketinin de bulunduğu 6 adrese baskın düzenlendi. 3 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda 1 adet kalaşnikof tüfek ve bu tüfeğe ait boş şarjör, 2 adet av tüfeği, 1 adet 9 mm tabancaya ait olduğu değerlendirilen şarjör ele geçirildi.
Yapılan 2 ayrı operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.