Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da ‘Himmet’ Operasyonu: 17 Gözaltı

İstanbul’da polisin düzenlediği operasyonla, "paralel devlet yapılanması" iddialarına finansal destek sağlamak üzere bir araya geldiği öne sürülen 17 kişiyi gözaltına aldı.Edinilen bilgiye göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2015 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2015 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da polisin düzenlediği operasyonla, "paralel devlet yapılanması" iddialarına finansal destek sağlamak üzere bir araya geldiği öne sürülen 17 kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında iş adamlarının da bulunduğu bir grubun “paralel devlet yapılanması” iddialarına "himmet" adı altında finansal destek sağlamak için toplantı yapacağını ihbarı üzerine çalışma başlattı.
Durumu savcılığa bildiren polis ekipleri, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine, ihbar yapılan Üsküdar Libadeye’deki 5 katlı iş merkezine operasyon düzenledi.
Polis ekipleri, aralarında iş merkezinin sahibi Abdullah B.’nin de bulunduğu çoğu iş adamı 17 kişiyi toplantı halinde yakalayarak gözaltına aldı.
İş merkezinde arama yapan polis ekipleri buradaki bazı bazı dokümanlara da el koydu. Polis yaptığı incelemelerde şüphelilerin toplantı öncesi cep telefonlarını başka bir odaya bıraktıklarını tespit ederken şüphelilerin, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.