Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da Güvenlik Önlemleri Üst Seviyede

İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısının ardından İstanbul’da emniyet önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otogar ve metro giriş çıkışlarında şüpheli şahıs ve araçları durdurarak arama...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısının ardından İstanbul’da emniyet önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otogar ve metro giriş çıkışlarında şüpheli şahıs ve araçları durdurarak arama yaptı.
Taksim İstiklal Caddesi’nde düzenlenen bombalı terör saldırısının ardından İstanbul polisi güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkardı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Otogar Polis Merkezi’ne bağlı ekipleri, otogar ve metro giriş çıkışlarında şüpheli şahıs ve araçları durdurarak arama yaptı.
Özellikle ticari taksi ile seyahat eden yolcular  üzerine yoğunlaşan emniyet ekipleri, şüphelendikleri bir çok aracı da durdurarak didik didik aradı. Şüpheli şahısların GBT sorgusunu da inceleyen ekipler, metro giriş -çıkışlarında da güvenliği elden bırakmadı. Otogardaki metro durağının iki yönünde de emniyet uygulaması yapan polis ekipleri, durdurdukları şahısların hem üzerinde hemde çantalarında arama yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.