Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da Güpegündüz Kuyumcu Soygunu

Gaziosmanpaşa’da bir kuyumcuya gelen yüzleri maskeli silahlı soyguncularla kuyumcu arasında silahlı çatışma çıktı. Kuyumcu ağır yaralanırken, soyguncular kayıplara karıştı.Gaziosmanpaşa’da bu sabah film gibi bir soygun yaşandı. Kazım...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziosmanpaşa’da bir kuyumcuya gelen yüzleri maskeli silahlı soyguncularla kuyumcu arasında silahlı çatışma çıktı. Kuyumcu ağır yaralanırken, soyguncular kayıplara karıştı.
Gaziosmanpaşa’da bu sabah film gibi bir soygun yaşandı. Kazım Karabekir Mahallesi İmam Hatip Bulvarı üzerinde bulunan kuyumcuya yüzleri maskeli silahlı dört soyguncu geldi. Kuyumcuyu etkisiz hale getirmeye çalışan soyguncular sert kayaya çarptı. İsmi öğrenilemeyen kuyumcu soygunculara silahla karşılık verdi. Bu sırada kuyumcuyla soyguncular arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada kuyumcu ağır yaralanırken, iddiaya göre soyguncular bir miktar altını alarak kaçtı. Bu sırada kuyumcunun esnaf komşuları soyguncuları şişe atarak durdurmaya çalıştı. Kuyumcu yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Polis helikopteri de havadan çevrede soyguncuların izini bulmaya çalıştı. Görgü şahitleri, "Soyguncular silahla geldi. Kuyumcuyla soyguncular çatıştı. Kuyumcu yaralandı. Esnaf da soygunculara şişe atarak yakalamaya çalıştı" dedi.
Kuyumcunun camları çatışmada silahlardan çıkan mermilerden kırılırken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.