Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da Evinde Ölü Bulunan Polisler

İstanbul’daki evinde ölü bulunan polislerden Gaziantepli Resul Uğur Kasap’ın cenazesi adli Tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından memleketine getirildi. Polis memuru Kasap’ın ölüm haberi ise doğum tarihi olan 1 Nisan’da ailesine ulaştığı...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’daki evinde ölü bulunan polislerden Gaziantepli Resul Uğur Kasap’ın cenazesi adli Tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından memleketine getirildi. Polis memuru Kasap’ın ölüm haberi ise doğum tarihi olan 1 Nisan’da ailesine ulaştığı öğrenildi.
1 Nisan sabahı İstanbul’un Küçükçekmece ilçesi Halkalı semtinde yer alan Orkide Sitesindeki dairede kalan 3 polis memurunun göreve gitmemesi üzerine eve gelen meslektaşları, evde bulunan 2 polis memurunu ölü, diğerini ise komada bulmuştu. Ölen polis memurlarından Resul Uğur Kasap’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından memleketi Gaziantep’in İslahiye ilçesine gönderildi.
Cenazesi doğduğu eve getirilen polis memurunun büyük acı yaşayan ailesinin ise olayı polis çocuklarının doğum günü olan 1 Nisan tarihinde öğrendikleri ortaya çıktı. Haberin önce şaka olduğunu zanneden yakınları, olayın ciddiyetini anlayınca büyük bir şok yaşadıkları belirtildi. İslahiye Sıddıka Tayyar Hatun Camii’nde kılınan cenaze namazına, İslahiye İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Taş, 106. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Turgut Çelebi, mesai arkadaşları, polisler, sevenleri ve yakınları katıldı. Emniyet müdürü Taş ve Alay Komutanı Çelebi, polisin annesi Yüksel ile kız kardeşi Yasemin Kasap’a baş sağlığı diledi.
Anne Yüksel, tabuta sarılıp, gözyaşı dökerken, ablası Yasemin ise tabutun açılmasını ve son kez kardeşinin yüzünü görmek istedi. Yasemin Kasap, "Babamla bu gece kol kola olursunuz. Selam söyle kardeşim" diye feryat etti. Yapılan duaların ardından Polis Memuru Resul Uğur Kasap, son yolculuğuna uğurlandı. Resul Uğur Kasap’ın cenazesi, ilçedeki belediye mezarlığında gömülü bulunan babası Resul Kasap’ın mezarının yanına defnedildi.
Öte yandan, 1 Nisan 1987 tarihinde doğduğu öğrenilen polis memuru Resul Uğur’un, polis arkadaşlarıyla birlikte 31 Mart Perşembe akşamı doğum gününü kutlamak için 3 ayrı mekana giderek eğlendiği, gece yarısı evine döndüğü belirtildi. 29 yaşındaki polis memurunun 6 aylık iken babasını kaybettiği, Şırnak’ta yaptığı doğu görevinin ardından ilk görev yeri olan İstanbul’a geri döndüğü kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.