Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da Eş Zamanlı Terör Ve Asayiş Uygulaması

Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının ardından teyakkuza geçen İstanbul polisi, birçok ilçede eş zamanlı asayiş uygulaması yaptı. Trafikte seyreden şüpheli araçlar didik didik aranırken, şüpheli şahıslar kimlik...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 23:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının ardından teyakkuza geçen İstanbul polisi, birçok ilçede eş zamanlı asayiş uygulaması yaptı. Trafikte seyreden şüpheli araçlar didik didik aranırken, şüpheli şahıslar kimlik kontrolünden geçirildi.
Başkent Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının ardından İstanbul polisi güvenlik önlemlerini arttırdı. İstanbul’da alarma geçen polis, akşam saatlerinde birçok ilçede asayiş uygulaması yaptı. Ekipler, güvenlik önlemleri kapsamında trafikte seyreden şüpheli araçları durdurarak arama yaptı. Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı’nda şüpheli araçları durdurarak uygulama yapan ekipler, araçları didik didik arayarak sürücülerin de GBT’lerini kontrol etti. Yapılan uygulamalarda aranması bulunan bir şahsın da işlemleri için polis merkezine götürüldüğü görüldü. Uygulamaların ikinci bir emre kadar gece geç saatlere kadar devam edeceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.