Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da "Enerji Kongresi" önlemleri

Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı 23. Dünya Enerji Kongresi nedeniyle İstanbul Emniyeti güvenlik önlemlerini arttırdı. Kongre vadisi çevresinde bazı yollar trafiğe kapatılırken, polis adeta bölgede kuş uçurtmadı.Dünya Enerji Konseyi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı 23. Dünya Enerji Kongresi nedeniyle İstanbul Emniyeti güvenlik önlemlerini arttırdı. Kongre vadisi çevresinde bazı yollar trafiğe kapatılırken, polis adeta bölgede kuş uçurtmadı.
Dünya Enerji Konseyi’nin organize ettiği ve Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı 23. Dünya Enerji Kongresi bugün başladı. İstanbul’un Şişli ilçesinde gerçekleşen zirve için İstanbul Emniyeti de seferber oldu. Güvenlik önlemleri genişletilirken, bazı yollar ise trafiğe kapatıldı. Önlemler kapsamında, Kadırgalar Caddesi, Bayıldım Caddesi ve Taşkışla Caddesi trafiğe kapatılırken, kongrenin yapıldığı Harbiye Caddesi ise trafiğe açık tutuldu. Polis, Harbiye Caddesi ve çevresinde şüpheli gördüğü şahıslar üzerinde GBT (Genel Bilgi Toplama) uygulaması yaptı. Enerji Zirvesi için alınan güvenlik önlemleri devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.