Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da Durakta Unutulan Çanta Polisi Alarma Geçirdi

İstanbul Çapa’da otobüs duraklarında unutulan bir çanta polisi alarma geçirdi. Bir süre sonra çantanın sahibinin olay yerine gelmesiyle çevredekiler rahat bir nefes aldı.Fatih Millet Caddesi üzerinde seyyar satıcılık yapan 70 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 19:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Çapa’da otobüs duraklarında unutulan bir çanta polisi alarma geçirdi. Bir süre sonra çantanın sahibinin olay yerine gelmesiyle çevredekiler rahat bir nefes aldı.
Fatih Millet Caddesi üzerinde seyyar satıcılık yapan 70 yaşındaki Memduh Öztürk, Çapa Otobüs durağında çantasını unutarak namaza gitti. Seyyar satıcının unuttuğu çanta ise vatandaşların ihbarı üzerine polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, çantanın içinde bir düzenek olabileceği ihtimali üzerine vatandaşları çevreden uzaklaştırdı ve çantayı emniyet şeridine aldı.
Olay yerindeki güvenliği sağlayan polisler, daha sonra bomba imha ekiplerini çağırdı. Ancak bomba imha uzmanı gelmeden seyyar satıcı Memduh Öztürk geldi ve çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Polis ve gazetecilerle bir süre konuşan 70 yaşındaki seyyar satıcı Öztürk, “Çanta bana ait. Ben burada seyyar satıcılık yapıyorum. Namaza gittim. Çantayı unuttuğumu sonradan fark ettim. Koşarak geri geldim. Beni burada herkes tanır. İçinde yüzük, kolye ve tesbih var” dedi.
Ancak emniyet ekipleri, her ihtimali göz önüne alarak bomba imha uzmanını beklemek istedi. Bu arada güvenlik şeridinden içeren yaşlı adam, polisin uyarılara aldırmayarak çantayı eline aldı. Polis eşliğinde çantayı açan Memduh Öztürk, “Bakın içinde benim malzemelerim var. Bomba yok” dedi. Çantanın içinden herhangi bir düzeneğin çıkmaması herkese rahat bir nefes aldırdı. Açılan çantanın boş çıkması üzerine çanta Memduh Öztürk’e verildi. Öztürk ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.