Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da dolu uyarısı kapalı otoparkları doldurdu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından dolu yağışı olabilme ihtimaline karşın vatandaşlar araçlarıyla kapalı otoparklara akın etti. Mediciyeköy’deki 7 katlı bir otopark ise aşırı talep nedeniyle dolunca, görevliler...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da dolu uyarısı kapalı otoparkları doldurdu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından dolu yağışı olabilme ihtimaline karşın vatandaşlar araçlarıyla kapalı otoparklara akın etti. Mediciyeköy’deki 7 katlı bir otopark ise aşırı talep nedeniyle dolunca, görevliler girişe “dolu” tabelasını koydu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarılarının ardından AKOM’un da dolu yağışı yarısında bulunması sonrasında İstanbullular bu sabah araçlarıyla kapalı otoparklara akın etti. Geçtiğimiz dolu yağışlarının araçlara hasar vermesi nedeniyle Mecidiyeköy’deki 7 katlı bir otopark doldu taştı. 600 araç kapasitesi olan otoparkın doluluk oranının yüzde 90’a çıktığı otoparkta, yetkililer girişe “dolu” tabelası koydu. Tabelayı gören sürücüler ise başka otoparklara yönlendi.

Aracını otoparka çeken Gökhan isimli bir vatandaş, “Dolu uyarısı nedeniyle aracı otoparka çektik. Geçtiğimiz yağışta aracım zarar gördü. Bu şekilde önlem alıyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.