Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da Çalınan Otomobil Körfez’de Yandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde terk edilmiş halde bulunan bir otomobil tamamen yandı.Edinilen bilgiye göre, Körfez ilçesi İlimtepe yolu üzeri su deposu mevkiinde sabah saatlerinde bir ihbarı değerlendiren itfaiye ekipleri, 34 VY 9304 plakalı otomobili...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da Çalınan Otomobil Körfez’de Yandı
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde terk edilmiş halde bulunan bir otomobil tamamen yandı.
Edinilen bilgiye göre, Körfez ilçesi İlimtepe yolu üzeri su deposu mevkiinde sabah saatlerinde bir ihbarı değerlendiren itfaiye ekipleri, 34 VY 9304 plakalı otomobili yanar vaziyette buldu. Otomobile hemen müdahale eden itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. İtfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra polis ekiplerini de konu hakkında bilgilendirerek olay yerine gelmelerini sağladı.
Kısa sürede yangın yerine giden polis ekipleri, aracın yakınlarında sahibini bulamayınca aracın plaka sorgusunu yaptı. Araç üzerindeki plakanın başka bir araca ait olduğu ortaya çıkınca, aracın çalıntı olduğu ve plakaların da sahte olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine polis ekipleri araçta detaylı bir inceleme yaparak bagaj bölümünde yanmayan bir çanta buldu. Çanta içerisinden çıkan bir kağıt parçasındaki telefon numarasından yola çıkan polis ekipleri, kısa sürede aracın gerçek sahibine ulaşarak durum hakkında bilgilendirdi. Yanan aracın dün akşam saatlerinde İstanbul’dan çalındığı ve A.B. isimli bir şahsa ait olduğu anlaşıldı. Polis ekipleri aracı çalan ve yakanlar hakkında geniş çaplı araştırma çalışması başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.