Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da bombalı saldırı hazırlığındaki bir şüpheli gözaltına alındı

İstanbul’da Devrimci Karargah Terör Örgütü adına polis araçlarına bombalı saldırı hazırlığındaki bir şüpheli, 8 el yapımı bomba ve 15 kilo amonyum nitrat ile ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren İstanbul Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da Devrimci Karargah Terör Örgütü adına polis araçlarına bombalı saldırı hazırlığındaki bir şüpheli, 8 el yapımı bomba ve 15 kilo amonyum nitrat ile ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda E.Ç. isimli bir şahsın bombalı eylem hazırlığında olduğunu belirledi. Bunun üzerine İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince takibe alınan E.Ç.’nin Gazi Mahallesinde ikamet ettiği tespit edildi. Polis ekiplerince şahsın ikametine yapılan ortak operasyonda 8 adet bomba, bir çuval içinde yaklaşık 15 kilo amonyum nitrat, düzenek yapımında kullanılan bakır tel ve lehim cihazları ele geçirildi.
Şüpheli şahıs Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınırken patlayıcılar incelenmek üzere Polis Kriminal Laboratuarına götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.