Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da 7 Tepe 7 Gün 7 Huzur Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 39 ilçede halkın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla uygulama gerçekleştirdi. Özellikle meydanlarda yapılan uygulamalar sırasında vatandaşlar kimlik kontrolünden geçirilirken, çantalar...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 39 ilçede halkın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla uygulama gerçekleştirdi. Özellikle meydanlarda yapılan uygulamalar sırasında vatandaşlar kimlik kontrolünden geçirilirken, çantalar didik didik arandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın koordinesinde 39 ilçede huzur operasyonu gerçekleştirdi.
Özellikle meydanlarda  Marmaray, metro ve vapur iskelelerinin giriş noktalarında yapılan uygulamalarda vatandaşlar kimlik kontrolünden geçirilirken, üzerinde taşıdıkları çantalar ise didik didik arandı. Kimlik kontrollerinde aranması olan şahıslar ise gözaltına alındı. Uygulamalar hakkında konuşan vatandaşlar, son zamanlarda yaşanan olumsuz gelişmeleri hatırlatarak, ekiplerin yaptıkları çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.