Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da 2 Kişi Aynı Gün Sopayla Darp Edilerek Öldürüldü

İstanbul Küçükçekmece ve Fatih’te aynı gün çeşitli nedenlerden dolayı çıkan kavgalarda, 2 kişi sopa ile darp edilerek öldürüldü.Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 15.00 sıralarında Küçükçekmece Cennet Mahallesi’nde yaşandı....

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da 2 Kişi Aynı Gün Sopayla Darp Edilerek Öldürüldü
İstanbul Küçükçekmece ve Fatih’te aynı gün çeşitli nedenlerden dolayı çıkan kavgalarda, 2 kişi sopa ile darp edilerek öldürüldü.
Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 15.00 sıralarında Küçükçekmece Cennet Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, İ.Y. (19), yaklaşık 1 yıl önce Gaffar Okan Parkı’nda aynı mahallede oturduğu köylüsü İsmail Güntay (18) ile karşılaştı. Burada 2 arkadaş tokalaşma yüzünden tartışarak kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine İ.Y., Güntay’ı darp etti. Olayın ardından darp edilmesini hazmedemeyen Güntay, çevresine İ.Y.’yi dövdüğünü anlattı. Darp edildiği yalanını duyan İ.Y. ise köylüsü Güntay ile buluştu. Burada çıkan kavga sonucu İ.Y., Güntay’ı sopa ile darp etti. Boynundan ağır yaralanan Güntay, kaldırıldığı Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelerin ardından kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, olayı gerçekleştiren şahsın İ.Y. olduğunu tespit etti. Şahsın gidebileceği yerleri araştıran dedektifler, şahsı Zeytinburnu’nda kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan İbrahim Y., Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi.
FELÇLİ ADAMI SOPA İLE DARP EDEREK ÖLDÜRDÜLER
Diğer olay ise geçtiğimiz Salı günü saat 12.00 sıralarında Fatih Yedikule Mahallesi Narlıkapı Çeşmesi Sokak üzerindeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ermeni kökenli kısmi felç hastası olan Dragos Karaoğlanoğlu’nun (67) bakıcılığını yapan F.D.Y. (42), olayın yaşandığı gün H.Y. ve R.B. ile Karaoğlanoğlu’nun evine geldi. Şahıslardan rahatsız olan Karaoğlanoğlu ile şahıslar arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Çıkan kavganın sonucunda H.Y. ve R.B., Dragos Karaoğlanoğlu’nu sopa ile darp ederek öldürdü. Olayın ardından bakıcı F.D.Y, H.Y. ve R.B. kaçarak kayıplara karıştı. Karaoğlanoğlu’nun cesedi ise sırt üstü yatar halde bulundu.
Olayın ardından başlatılan soruşturma sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Suç makinesi olduğu belirlenen şahıslar şubedeki işlemlerinin ardından Çağlayan Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.