Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da 12 Milyon TL’lik Uyuşturucu Operasyonu

Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda piyasa değeri 12 milyon TL olan 50 kilo kokain ve 21 kilo eroin ele geçirildi. Bir şüphelinin gözaltına alındığı operasyon anı ise polis kamerası tarafından kaydedildi.Edinilen bilgilere göre, İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda piyasa değeri 12 milyon TL olan 50 kilo kokain ve 21 kilo eroin ele geçirildi. Bir şüphelinin gözaltına alındığı operasyon anı ise polis kamerası tarafından kaydedildi.
Edinilen bilgilere göre, İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yüklü miktarda uyuşturucunun piyasaya sürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Başlatılan çalışma kapsamında, Esenyurt’ta belirlenen 2 ayrı adrese operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında T.D isimli bir şüpheli gözaltına alındı.
OPERASYON ANI KAMERADA
Adreslerde yapılan aramalarda, 50 kilo kokain, 21 kilo eroin, 1 bin 100 adet ecstasy hap, 1 adet el kantarı, 1 adet paketleme makinesi ele geçirilirken, operasyon anı ise polis kamerası tarafından kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülerde, polis ekiplerinin adrese baskın düzenlemeleri görülüyor. Adrese giren polis ekiplerinin yaptıkları aramalarda uyuşturucu maddeleri ele geçiriliyor.
Ele geçirilen uyuşturucu maddelerin piyasa değeri 12 milyon TL olduğu öğrenilirken gözaltına alınan T.D isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.