Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Üniversitesi Öğrencileri Patlamanın Yaşandığı Yere Karanfil Bıraktı

İstanbul Üniversitesi öğrencileri ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri Vezneciler’de yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler için olayın yaşandığı yerin yakınına karanfil bıraktı.İstanbul Üniversitesi öğrencileri...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Üniversitesi öğrencileri ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri Vezneciler’de yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler için olayın yaşandığı yerin yakınına karanfil bıraktı.
İstanbul Üniversitesi öğrencileri ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyelerinden oluşan yaklaşık 50 kişi, Vezneciler’de yaşanan terör saldırısının olduğu yere geldi. Dövizler ve pankart ile saldırının yaşandığı alanın yakına gelen grup, terör örgütü aleyhine bir süre slogan attı. Ellerinde “Üniversiteler Vatanseverlerindir”, “Mehmetçik Yenilmez, Vatan Bölünmez” yazılı dövizlerle “Gençlik Vatan Savunmasında” sloganları atan grup adına bir süre sonra basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasının yapan İstanbul Üniversitesi öğrencisi, “Türkiye, Vezneciler’de patlayan bombayla hain bir saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda 6 polis ve 5 vatandaşımız şehit oldu, 36 kişi de yaralandı. Şehitlerimize başsağlığı, yaralılarımıza şifalar diliyoruz. Caddelerimizde, meydanlarımızda, çarşılarımızda patlayan bomba bu sefer üniversitemizin ortasında patladı. Üniversiteleri terör yuvası yapmak isteyenlerin her daim karşısında olacağız. Ordumuzun ve emniyet güçlerimizin kararlılıkla sürdürdüğü mücadele, Amerikan emperyalizminin taşeronları tarafından yıpratılmaya çalışılmaktadır. Sur’da, Silopi’de, Yüksekova’da yenilen terör, alçakça saldırılarla acziyetini ortaya koymaktadır” dedi.
Daha sonra öğrenciler patlamanın yaşandığı yere karanfil bıraktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.