Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul polisinden suç unsurlarına yönelik operasyon

İstanbul’da Bağcılar, Güngören ve Esenler İlçe Emniyet Müdürlüklerinin işbirliğiyle düzenlenen suç ve suç unsurlarına yönelik operasyonda 4 bin 572 TL para cezası kesildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bağcılar, Güngören...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da Bağcılar, Güngören ve Esenler İlçe Emniyet Müdürlüklerinin işbirliğiyle düzenlenen suç ve suç unsurlarına yönelik operasyonda 4 bin 572 TL para cezası kesildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bağcılar, Güngören ve Esenler İlçe Emniyet Müdürlüklerinin işbirliğiyle dün sabah saatlerinde suç ve suç unsurlarına yönelik operasyon düzenlendi. Narkotim ve yunus ekiplerinin de destek verdiği operasyonda umuma açık yerler, parklar, mekanlar, caddeler ve ara sokaklarda suç ve suç unsurlarını önlemeye yönelik şüpheli şahıslar üzerinde asayiş ve uyuşturucu madde uygulaması yapıldı.
Uygulamada, 2 bin 602 şahıs sorgulanırken 8 şahıs suç ve suç unsuruyla yakalandı. Yapılan aramalarda ise 401,15 gram narkotik madde, 2 adet tabanca, 1 adet şarjör ve 9 adet fişek ele geçirildi.
Operasyon kapsamında mekanlara yönelik yapılan uygulamalarda 4 bin 572 TL para cezası, 1 mekana ruhsatsız ek bölümden ceza, 2 mekana mühür fekkinden işlem ve 20 şahsa kabahatler kanunundan idari para cezası uygulandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.