Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden bayram önlemleri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kurban bayramı boyunca il genelinde alınacak güvenlik önlemlerini açıkladı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü bayram boyunca vatandaşların sorun yaşamaması için tedbirler aldı. Vatandaşların Kurban bayramının...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kurban bayramı boyunca il genelinde alınacak güvenlik önlemlerini açıkladı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü bayram boyunca vatandaşların sorun yaşamaması için tedbirler aldı. Vatandaşların Kurban bayramının huzur ve güven içinde geçirmesi için bayram öncesi, bayram süreci ve bayram sonrası olmak üzere 3 aşamalı olarak il genelinde tedbir alındı. Alınan tedbirler kapsamında 2 bin trafik polisi, bin kişilik gevenlik timi, 2 bin önleyici hizmetler personeli, 3 bin diğer bilimler personeli olmak üzere toplamda 8 bin polis görevlendirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada alınan tedbirler şöyle sıralandı;
"Şehir içi ve şehirlerarası güzergahta takviye trafik ekibi ve personel görevlendirilmiştir. Alışveriş merkezleri, hayvan pazarları ve pazar yerleri ile ana arterler civarında devriye ekipleri artırılmış, denetim ve kontroller sıklaştırılmıştır. Otobüs terminalleri, hava ve deniz limanları, tren garları, şehir içi otobüs ve minibüs durakları, metro-metrobüs istasyonları ve vapur iskeleleri gibi ulaşım yerleri asayiş ve trafik ekipleri ile takviye edilmiş, seyahat eden yolcuların güvenliği için bagaj ve eşya denetimleri artırılmıştır. Mezarlıklarda hırsızlık olaylarına karşı devriye ekipleri görevlendirilmiş, haksız olarak otopark ücreti talep eden kişiler hakkında denetimler artırılmıştır. Umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde resmi ve sivil ekiplerce denetimler sıklaştırılmıştır"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.