Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Adalet Sarayı’nda görevli bazı hakim ve savcıların odaları aranıyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan 132 hakim ve savcıdan 18’i yakalandı. İstanbul Adalet Sarayı’nda görevli bazı hakim ve savcıların odalarında arama...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan 132 hakim ve savcıdan 18’i yakalandı. İstanbul Adalet Sarayı’nda görevli bazı hakim ve savcıların odalarında arama yapılırken, haklarında gözaltı kararı bulunan diğer hakim ve savcıların aranmasına devam edildiği öğrenildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Gaziosmanpaşa ve İstanbul Adalet Sarayı’nda görevli 132 hakim ve savcı hakkında "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan başlattığı soruşturma kapsamında aramalara başlandı. Haklarında arama ve gözaltı kararı bulunan İstanbul Adalet Sarayında görev yapan hakim ve savcıların odalarında güvenlik güçlerince aramaların yapılmasına başlandı.  Soruşturma kapsamında 18 hakim ve savcı gözaltına alındı. Diğer şüpheli hakim ve savcıların aranmasına devam edildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.