Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşsiz genç intihar etmek istedi

Muş’un Malazgirt ilçesinde işsiz olduğu için bunalıma girdiği öne sürülen 26 yaşındaki genç, 5. kattan atlayarak intihar etmek istedi.Olay, ilçenin Yılankıran Caddesi’nde yaşandı. İnşaat halindeki 5 katlı binaya çıkan Diyarbakır...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş’un Malazgirt ilçesinde işsiz olduğu için bunalıma girdiği öne sürülen 26 yaşındaki genç, 5. kattan atlayarak intihar etmek istedi.
Olay, ilçenin Yılankıran Caddesi’nde yaşandı. İnşaat halindeki 5 katlı binaya çıkan Diyarbakır nüfusuna kayıtlı olan ve Mersin’de yaşayan A.B. (26) isimli genç, kendini duvardan aşağı sarkıttı. Olayı gören çevre sakinleri, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, bölgeyi emniyet şeridine aldı. Vatandaşlar ise gencin atlama ihtimaline karşı inşaatlarda kullanılan köpüklerden getirip yerlere serdi. Malazgirt Belediye Başkanı Halis Coşkun ve gazeteci Atilla Demir ile Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çabaları sonucu genç ikna edildi.
Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Malazgirt Devlet Hastanesinde götürülen genci ziyaret eden Malazgirt Belediyesi Eş Başkanı Halis Coşkun, ”Bu genç kardeşimiz bunalıma girmişti. Bizden bazı istekleri vardı. Çocukları göremediğini bizlere söyledi. İkna etmemiz bir hayli uzun sürdü. Çok şükür kendisine verdiğimiz sözlerle ikna etmeyi başardık. Biz de belediye olarak kendisine gerekli tüm yardımları yapacağız“ dedi.
Coşkun, makamında A.B.’yi kabul ederek tüm ihtiyaçlarını karşıladı. A.B.’nin çalışmak üzere Mersin’den Malazgirt’e geldiği, ancak işsiz kaldığı için bunalıma girdiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.