Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail, Batı Şeria’da 12 Filistinli genci gözaltına aldı

İsrail işgal güçleri bu sabah, Batı Şeria’nın çeşitli yerlerine düzenlediği baskınlarda 12 Filistinli genci tutukladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

İsrail işgal güçleri bu sabah, Batı Şeria’nın çeşitli yerlerine düzenlediği baskınlarda 12 Filistinli genci tutukladı.

İsrail güvenlik güçleri El Halil’de Dura kasabasının batısında Dar Samet köyünde Davut Harup’u, evine baskın ve arama yaparak, gözaltına aldı. İsrail güvenlik güçleri El Halil’in kuzeyinde Beyt Omar’de, evlerine baskın düzenlediği eski mahkum ve yazarlar Enver Yusuf Ahder (22) Mansur Abdulhamid Muhysin Za’eik (24) ve Ahmet Rıfat Cemil Al-Sulabi’yi (19) göz altına aldı.

İsrail işgal kuvvetleri El Halil’in batısındaki İzne kasabasında, dükkanında arama yaptığı Haşim Yakub el-Tumizi’yi, El Halil kentinde ise Abu Raman dağı yakınında Sadi Cumcum’u gözaltına aldı.

İsrail işgal kuvvetleri Batı Şeria’nın kuzey kısmında Nablus’ta birkaç köye de baskın düzenledi. Burada birkaç kişiyi sorguladıktan sonra serbest bıraktı. Nablus şehrinin güneybatısına birkaç askeri vasıtayla baskın düzenleyen İsrail güvenlik güçleri İman Reyhan’ı sorguladıktan sonra serbest bıraktı. Burada Bera kardeşleri ve Ali Asida’yı da gözaltına aldı.

İsrail işgal kuvvetleri Nablus’un kuzeyinde bulunan Asira kasabasına baskın düzenleyerek Şeyh Dirar Hamadne ve Abu Hamdne’yi sorguladıktan sonra serbest bıraktı. Nablus’un güneyindeki Kefr Halil’e de baskın düzenleyen İsrail işgal güçleri eski mahkum Salih Amir’in evine baskın düzenleyip sorguladıktan sonra serbest bıraktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.