Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Isparta’da Fuhuş Operasyonu: 5 Gözaltı

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesindeki bir eve düzenlenen fuhuş operasyonunda özel olarak hazırlanan gizli bölmelere saklanmış 5 kadın yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Şarkikaraağaç’ın Arak köyünde bir evde fuhuş yapıldığı ihbarını...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesindeki bir eve düzenlenen fuhuş operasyonunda özel olarak hazırlanan gizli bölmelere saklanmış 5 kadın yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şarkikaraağaç’ın Arak köyünde bir evde fuhuş yapıldığı ihbarını alan Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri baskın düzenledi. Baskında evin alt kısmındaki özel olarak hazırlanan gizli bölmelerde saklanan ve fuhuşa aracılık yaptığı iddia edilen Gürcistan uyruklu L.Ş. ile E.D., T.G., V.P. ve M.V. adlı kadınlar gözaltına alındı. Kadınlar, Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadelere alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.
E.D., T.G., V.P. ve M.V. hakkında fuhuş yapmaktan, L.Ş. hakkında ise ’fuhuşa teşvik,’ ’fuhuş için aracılık etme, yer temini’ suçlarından işlem yapıldı.
İfadeleri alınan 5 kadın sınır dışı edilmek üzere Isparta Göç İdaresi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.