Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Fetö-pdy Operasyonu Açıklaması:

ISPARTA (İHA) – Isparta Cumhuriyet Başsavcılığından FETÖ/PDY operasyonuna yönelik yapılan açıklamada, gözaltına alınanların silahli terör örgütü yönetmek ve bu örgüte üye olmakla suçlandığı belirtildi.Isparta Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ISPARTA (İHA) – Isparta Cumhuriyet Başsavcılığından FETÖ/PDY operasyonuna yönelik yapılan açıklamada, gözaltına alınanların silahli terör örgütü yönetmek ve bu örgüte üye olmakla suçlandığı belirtildi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’nce FETÖ-PYD’ye yönelik Isparta, Ankara ve İzmir’de eş zamanlı düzenlenen operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç tarafından yapılan açıklamada, FETÖ-PDY’ye yönelik olarak Isparta ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nde faaliyetlerini düzenlemek, örgütün yöneticiliğini yapmak, FETÖ-PDY üyesi olmak, terörizm finansmanın önlenmesi hakkında kanuna muhalefet etmek, resme belgede sahtecilik, irtikap, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak, özel hayatın gizliliğini ihlal suçları ile ilgili olarak yürütülen soruşturmaya dikkat çekildi.
Açıklamada, "29 şüphelinin tutuklu bulunduğu ana soruşturmanın devamı mahiyetinde Cumhuriyet Başsavcılığımızca, 26 Nisan 2016 tarihinde 24 şüpheli hakkında silahlı terör örgütü yönetmek, silahlı terör örgütüne üye olmak, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından gözaltı kararı verilmiş olup, haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerden 23 kişi gözaltına alınmıştır. 1 şüphelinin aranması çalışmalarına devam ediyor" denildi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’nce Isparta’da FETÖ-PDY’ye yönelik Isparta, Ankara ve İzmir’de eş zamanlı operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında SDÜ eski rektör yardımcıları, genel sekreterler, öğretim üyeleri ve üniversite çalışanları bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.