Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşkence Edilen Kadının Kaynanası Ve Görümcesi Tarafından Da Dövüldüğü Ortaya Çıktı

Erzincan’da kocası tarafından saçı kopartılıp darp edildiği, ağaca bağlanıp pense ile tırnaklarının çekildiği ve bacağı kırılarak işkence yapıldığı iddia edilen 30 yaşındaki 8 aylık evli kadının, eşinin yanı sıra kaynanası...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzincan’da kocası tarafından saçı kopartılıp darp edildiği, ağaca bağlanıp pense ile tırnaklarının çekildiği ve bacağı kırılarak işkence yapıldığı iddia edilen 30 yaşındaki 8 aylık evli kadının, eşinin yanı sıra kaynanası ve görümcesi tarafından da dövüldüğü ileri sürüldü.
Aylarca işkence gören kadının evine sığındığı Bağpınar köyü muhtarı Ali Özdemir, “Ben geldiğimde kadın bizim eve sığınmıştı. Kafası kırık, kolu ayağı kırık, kötü bir haldeydi. Durumu jandarmaya bildirdik. Jandarma geldi kadının ifadesini alarak Erzincan’a hastaneye götürdü. İlk ifadesinde kadın kocamı içeri atmayın beni aileme teslim edin diyordu. Daha sonra şikayetçi oldu koca tutuklandı. O aile bizim köylü değil. Elazığ’dan gelip yaz dönemi burada çobanlık yapıyorlar” dedi.
EŞİNİN YANI SIRA KAYNANASI VE GÖRÜMCESİ TARAFINDAN DA DÖVÜLDÜ
Şiddete uğrayan kadının, kocasının yanı sıra kaynanası ve görümcesi tarafından da dövüldüğünü iddia eden komşuları da şöyle konuştular:
“Olay günü kocası tarafından şiddete uğradıktan sonra ilk bizim eve gelip sığındı. Daha sonra muhtarın evine gitti. Bunun üzerine kadının kaynanası ve görümcesi gelip kadının şikayetçi olmaması için konuştular. Daha sonra kadının saçından tutup dövdüler. Sonrasında durum jandarmaya intikal etti.”
İşkence gören kadın, haber verilen yakınları tarafından Erzincan’dan alınarak Antalya’ya götürülmüştü. E.G.’nin Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.