Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskelethanede feci ölüm

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir sandalye iskelethanesinde meydana gelen iş kazasında, sol gözünden girip kafasının arkasından ağaç parçası çıkan işçi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Ağaç İşleri Bölümü 23. Sokak’ta...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İskelethanede feci ölüm
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir sandalye iskelethanesinde meydana gelen iş kazasında, sol gözünden girip kafasının arkasından ağaç parçası çıkan işçi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Ağaç İşleri Bölümü 23. Sokak’ta faaliyet gösteren sandalye iskelethanesinde çalışan 34 yaşındaki Turgay Kaya, ebatlama makinesinde parçaları dilimlemeye başladı. Bu sırada makinede sıkışarak fırlayan ağaç parçası, işçinin sol gözüne saplandı. Gözünden girip kafasının arkasından çıkan ahşap parçası işçiyi ağır yaraladı. Mesai arkadaşları hemen yaralı işçinin yardımına koşarken, bu sırada 112’ye haber verildi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri yaralı adama müdahale etti, ancak yapacak bir şey kalmamıştı. Genç işçi olay yerinde hayatını kaybederken, kazayı öğrenen yakınları ve mesai arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.
İki çocuk babası Turgay Kaya’nın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.