Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskele Ortadan İkiye Ayrıldı: 4 İşçi Yaralı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, bir inşaatın birinci katında kurulu iskelenin ayağının kırılması sonucu yere düşen 4 işçi yaralandı.Olay, saat 10.00 sıralarında, Postacılar Mahallesi 7600 Sokak üzerindeki 20 katlı bir rezidans inşaatında...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İskele Ortadan İkiye Ayrıldı: 4 İşçi Yaralı
İzmir’in Bayraklı ilçesinde, bir inşaatın birinci katında kurulu iskelenin ayağının kırılması sonucu yere düşen 4 işçi yaralandı.
Olay, saat 10.00 sıralarında, Postacılar Mahallesi 7600 Sokak üzerindeki 20 katlı bir rezidans inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah mesaiye başlayan işçiler, birinci katta kurulu iskelede çalışmaya başladı. İddiaya göre işçilerin çalıştığı sırada bir ayağı kırılan iskele ortadan ikiye ayrıldı. Kazada, iskele üzerinde bulunan 4 işçi yere düştü.
Olayı gören diğer çalışanlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralı işçilerden 2’sini Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne, 1 işçiyi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ve 1 işçiyi de Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavileri hastanede devam eden işçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.