Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşadamını Kaçırıp 200 Bin TL İsteyen Çeteye Eş Zamanlı Operasyon

Antalya’da bir işadamını kaçırıp silahla tehdit ederek 200 bin TL isteyen 7 şüpheli, eş zamanlı operasyonla yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde geçtiğimiz ay sabah saatlerinde işadamı F.E.K.’yi telefon...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da bir işadamını kaçırıp silahla tehdit ederek 200 bin TL isteyen 7 şüpheli, eş zamanlı operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde geçtiğimiz ay sabah saatlerinde işadamı F.E.K.’yi telefon ile arayan şahıs, işyerine dizayn edilecek malzemeler ile ilgili yer gösterme vaadiyle kendisini çağırarak adresini bilmediği bir daireye götürdü. Daireye birinin elinde silah, diğerinin elinde bıçak bulunan kar maskeli 2 şahıs daha geldi. İşadamını silah zoruyla etkisiz hale getirerek darp ettikleri iddia edilen şüpheliler cep telefonu ile fotoğrafını çektikleri F.E.K.’den 100 bin TL nakit, 100 bin TL 1 hafta vadeli çek olacak şekilde 200 bin TL para istedi.
Şahıslar, olay günü saat 15.00’e kadar 100 bin TL parayı verecekleri adrese getirmemesi veya olayı polise bildirmesi durumunda kendisine ve ailesine zarar vereceklerini söyledi. İşadamının polise yaptığı müracaatın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şahıslar hakkında yağma, kasten yaralama, özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma olayı suçlarından operasyon başlattı. Olayı gerçekleştiren şahıslardan E.B.’nin İstanbul, M. E. T.’nin Van’da, T.Y, S.A, V.A, Y.Ç. ve T. S.’nin ise Antalya’da oldukları tespit edildikten sonra 10 Mayıs günü yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde olayı planlı bir şekilde gerçekleştiren 7 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin ikametinde yapılan aramalarda, 3 adet 9 mm çapında dolu tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği elde geçirildi.
Yakalanan 7 şüpheli, adli makamlara sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.