Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş Yerine Silahlı Saldırı

Malatya’da bir iş yerine motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırı yapıldı. İş yeri sahibinin de silahıyla karşılık vermesi üzerine şüpheliler olay yerinden kaçtı.Edinilen bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Oğur Sokak...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 21:58
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 21:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İş Yerine Silahlı Saldırı
Malatya’da bir iş yerine motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırı yapıldı. İş yeri sahibinin de silahıyla karşılık vermesi üzerine şüpheliler olay yerinden kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Oğur Sokak üzerinde bulunan bir temizlik firmasına, kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. İş yeri sahibi İ.İ.’nin de saldırı girişimi sırasında kendi silahıyla karşılık vermesi ile şüpheliler motosikletle olay yerinden kaçarak kayıplara karıştılar. Olay sırasında kimse yaralanmazken kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemede 3 adet boş kovan bulunurken bir iş yeri camına da mermi isabet ettiği görüldü. Polis iş yeri sahibini polis merkezine götürürken kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.