Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş Yerine Pompalı Tüfekli Saldırının Zanlıları Adliyede

Samsun’da iş yerine yapılan ve bir kişinin yaralandığı pompalı tüfek saldırısının şüphelisi 2 kişi adliyeye sevk edildi.Pazartesi günü İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi Alsancak Sokak üzerinde meydana gelen olayda, Mustafa Kocaoğlu’na...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da iş yerine yapılan ve bir kişinin yaralandığı pompalı tüfek saldırısının şüphelisi 2 kişi adliyeye sevk edildi.
Pazartesi günü İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi Alsancak Sokak üzerinde meydana gelen olayda, Mustafa Kocaoğlu’na ait iş yerinin önüne gelen M.A. (20) ve E.Ş. (24), pompalı tüfekle iş yerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu saçmaların kafasına isabet ettiği Mustafa Kocaoğlu yaralandı. Olay yerinden kaçan M.A. ve E.Ş., güvenlik güçleri tarafından olaydan kısa bir süre sonra yakalandı. Emniyette sorgulanan iki şüpheli bu sabah Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
Öte yandan, saldırıda yaralanan Mustafa Kocaoğlu’nun, pompalı tüfekle öldürülen Onurcan Tekin cinayeti zanlılarından F.K.’nın ağabeyi olduğu, kişilerin bu saldırıyı cinayete misilleme olarak yaptıkları iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.