Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş Yeri Sahibine Silahlı Saldırı

Malatya’da bir iş yeri sahibine silahlı saldırı düzenlendi. İş yeri sahibi saldırıda ayağından yaralanırken, saldırgan kayıplara karıştı.Bentbaşı Mahallesi Sanayi Sitesi Çırak Sokak’ta bulunan bir iş yerinin sahibi R.K. (45), iş...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İş Yeri Sahibine Silahlı Saldırı
Malatya’da bir iş yeri sahibine silahlı saldırı düzenlendi. İş yeri sahibi saldırıda ayağından yaralanırken, saldırgan kayıplara karıştı.
Bentbaşı Mahallesi Sanayi Sitesi Çırak Sokak’ta bulunan bir iş yerinin sahibi R.K. (45), iş çıkışında aracına binerken kimliği belirsiz bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Zanlı 7 el ateş açtıktan sonra aracıyla olay yerinden kaçarken, R.K. ayağından yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerine gelen polis inceleme yaptı. Mermilerden bazılarının R.K.’nın aracına isabet ettiği belirlenirken, olay yerinde bulunan boş kovanlara de incelenmek üzere el konuldu.
Polis, görgü tanıklarının ifadesini alarak, çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.