Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş yeri sahibi direndi, maskeli ve silahlı soyguncuları püskürttü

Manisa’nın Akhisar ilçesinde, yüzleri maskeli dört kişi silahla bir bakkala girerek soygun girişiminde bulunurken, iş yeri sahibinin cesaretle dört kişiye karşı koyması soygunun önüne geçti. Soygun girişimi güvenlik kameralarına yansıdı.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Akhisar ilçesinde, yüzleri maskeli dört kişi silahla bir bakkala girerek soygun girişiminde bulunurken, iş yeri sahibinin cesaretle dört kişiye karşı koyması soygunun önüne geçti. Soygun girişimi güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay, Akhisar ilçesi Beyoba Mahallesi’nde meydana geldi. Gece yarısı meydana gelen olayda maskeli dört şahıs, silahla bir bakkala girdi. Kimlikleri henüz tespit edilemeyen şahıslar, içeride bulunan tüm parayı istedi. Soygun girişimi üzerine şaşkınlığı bir süre üzerinden atamayan bakkal sahibi A.A., bir anda cesaret gösterdi. Soygunculara karşı koyan A.A., dört kişiyi iş yerinden uzaklaştırdı. Olayların yaşandığı bu anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. A.A., olayın ardından hemen durumu jandarmaya bildirdi.
İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ekiplerinin incelemesinin ardından, soygun girişiminde bulunan dört kişinin kimliklerinin tespiti için bir çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.