Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş yeri kurşunlayan şahıs otomobilinde vuruldu

Gaziantep’te bir iş yerini kurşunlayan Talip Güner, otomobilinde ev tüfeği ile vurularak öldürüldü.İddiaya göre, Gaziantep’te yaşayan komşu Ayata ve Güner aileleri arasında verecek nedeniyle tartışma çıktı. Çevredeki vatandaşların...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te bir iş yerini kurşunlayan Talip Güner, otomobilinde ev tüfeği ile vurularak öldürüldü.
İddiaya göre, Gaziantep’te yaşayan komşu Ayata ve Güner aileleri arasında verecek nedeniyle tartışma çıktı. Çevredeki vatandaşların araya girmesi ile tartışma sakinleşirken, olayı öğrenen 29 yaşındaki Talip Güner, Binevler Mahallesi’nde bulunan ve Ayata ailesine ait iş yerinin önüne giderek, rast gele ateş etti. Talip Güner, Kızılhisar Mahallesi’ndeki evine geri döndü. Ayata ailesi, yanlarında aldıkları silah ve tüfeklerle mahalleye gelerek, eve ve araca doğru ateş etti. Evin önüne 27 AY 681 plakalı otomobilini park eden Güner, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmaların başına isabet etmesiyle ağır yaralandı. Silah seslerini duyanların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Talip Güner, ambulansla Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Güner, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay sonrasında her iki ailenin evlerinde arama yapan jandarma çok sayıda tabanca ve av tüfeği ele geçirirken, olayda 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olayla bağlantılı 5 kişi gözaltına alınarak, İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.
Kesin ölüm sebebi henüz belirlenemeyen Talip Güner’in cenazesi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı
"Hep sahnedeyim"
Talip Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben hep sahnedeyim. Dostuma da, düşmanıma da iyi seyirler" ifadelerini kullandı. Güner aynı paylaşımda, "Ben ölmediğim sürece alayınıza da yeterim bekleyin" yorumunu yaptı. Güner, başka bir paylaşımda ise "Başımıza ne geliyorsa, ’o öyle biri değil, o yapmaz!’dediklerimizden geliyor" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.