Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş Merkezinde Çıkan Yangında Can Pazarı Yaşandı

Ümraniye’de 4 katlı bir iş merkezinin zemin katındaki dükkanlarda yangın çıktı. Yangında mahsur kalan çok sayıda vatandaş itfaiye tarafından kurtarılırken, dumandan etkilenen vatandaşlar hastaneye sevk edildi.Olay, Yukarı Dudullu Nalan...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ümraniye’de 4 katlı bir iş merkezinin zemin katındaki dükkanlarda yangın çıktı. Yangında mahsur kalan çok sayıda vatandaş itfaiye tarafından kurtarılırken, dumandan etkilenen vatandaşlar hastaneye sevk edildi.
Olay, Yukarı Dudullu Nalan Sokak üzerinde yer alan 4 katlı bir iş merkezinin zemin katında meydana geldi. Nedeni henüz bilinmeyen yangında zemin kattaki birçok dükkan bir anda alevler içerisinde kaldı. Yangında bazı vatandaşlar işyerlerinde mahsur kalırken, çok sayıda vatandaş da dumandan etkilendi. İhbar üzerine olay yerine farklı ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ambulanslar ise dumandan etkilenen vatandaşlara müdahale etti. İtfaiye ekipleri bir yandan yangını söndürürken, bir yandan da binanın çatı katında mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınırken, itfaiye soğutma çalışması başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.