Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş adamı Hasan Bat’ın katil zanlıları adliyeye sevk edildi

Eminönü’nde, iş adamı Hasan Bat’ı iş yerinin önünde bıçaklayarak öldürdükleri şüphesiyle gözaltına alınan Vural O. ve Ercan O. kardeşler, Emniyet’teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Eminönü’nün Tahtakale Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eminönü’nde, iş adamı Hasan Bat’ı iş yerinin önünde bıçaklayarak öldürdükleri şüphesiyle gözaltına alınan Vural O. ve Ercan O. kardeşler, Emniyet’teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Eminönü’nün Tahtakale Mahallesi’nde bulunan Prof. Cemil Birsel Caddesi üzerinde meydana gelen olay, görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti. İşportacılık yaptığı öğrenilen Ercan O. adlı kişi, içinde saf alkol şişeleri bulunan kutuyu düşürdü. Kırılan şişelerden çevreye alkol kokusu yayılırken, esnaflık yapan Hasan Bat, yere düşen parçaları temizlemesi için Ercan O.’yu ikaz etti. İkili arasında yaşanan sözlü tartışmaya Hasan Bat’ın oğlu Onur Bat da karıştı. Kısa süre sonra başlayan kavgada Ercan O. tartaklandı. Bir süre sonra yanına ağabeyini de alarak gelen Ercan O. ile baba oğul arasında yine kavga çıktı. Bu kavga sırasında Hasan Bat, Vural O. tarafından bıçaklanarak öldürüldü, oğlu ise yaralandı.
Görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamerası görüntüleri üzerinden çalışma başlatan polis, önce Vural O.’yu, daha sonra da Ercan O.’yu yakalayıp gözaltına aldı. Gözaltına alındıktan sonra Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen zanlıların ifade işlemleri bu sabah tamamlandı. Cinayet zanlısı Vural O. susma hakkını kullanırken, Ercan O.’nun ise “Aramızdaki tartışma kavgaya dönüştü. Biz de kendimizi korumak istedik” dediği öğrenildi.
Emniyet’teki işlemleri tamamlanan iki şüpheli, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.