Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Irmakta mahsur kalan anne ile oğlu kurtarıldı

Antalya’da Manavgat Şelalesi içindeki adada piknik yapan anne ve oğlu suyun yükselmesiyle mahsur kaldı. Anne ve çocuğu, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı.Manavgat Şelalesine gelen Emine Taş ve oğlu Hüseyin Taş, ırmakta...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da Manavgat Şelalesi içindeki adada piknik yapan anne ve oğlu suyun yükselmesiyle mahsur kaldı. Anne ve çocuğu, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı.
Manavgat Şelalesine gelen Emine Taş ve oğlu Hüseyin Taş, ırmakta su seviyesinin az olması nedeniyle yürüyerek Manavgat Şelalesinin yaklaşık 100 metre aşağısında bulunan adaya geçerek piknik yapmaya başladı. Anne ve oğlu, bir süre sonra ırmakta su seviyesinin yükselmesi nedeniyle adada mahsur kaldı.
Antalya Büyükşehir belediyesi itfaiyesi kurtarma ekipleri, çevrede piknik yapan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine geldi. Kurtarma botu ile adaya geçen kurtarma ekibi, anne ve oğlu bota alarak geri döndü.
Son günlerde benzeri olayların sık sık yaşandığına dikkat çeken itfaiye görevlileri, gerek serinlemek maksadıyla ırmağa girmenin gerekse piknik amacıyla ırmak içerisinde bulunan adalara geçmenin tehlikeli ve yasak olduğuna dikkat çekerek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
İtfaiye görevlileri tarafından bulundukları yerden alınarak oğluyla birlikte karaya çıkarılan Emine Taş, oğlunun ısrarıyla ilk kez şelaleye pikniğe geldiğini bir daha gelmeyeceğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.