Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Irmakta Boğulan Çocuklar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde, suya düşen ayakkabılarını almak için girdikleri ırmakta boğulan iki kız kardeşin cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak toprağa verildi.Olay, Saimbeyli ilçesinin Himmetli mahallesinde...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’nın Saimbeyli ilçesinde, suya düşen ayakkabılarını almak için girdikleri ırmakta boğulan iki kız kardeşin cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak toprağa verildi.
Olay, Saimbeyli ilçesinin Himmetli mahallesinde meydana geldi. Göksu ırmağı kıyısında erik toplayan 5 yaşındaki Şerife Öksüz ile 7 yaşındaki Melisa Öksüz isimli kız kardeşler, çamurlu ayakkabılarını yıkamak için evlerinin yanında bulunan Göksu ırmağı kenarına geldi. Burada ayakkabısını sudan almak isteyen Melisa ayağının kayması sonucu akıntıya kapıldı. Ablasını kurtarmak isteyen küçük Şerife ise peşinden gidince ikisi de suya düşüp kayboldu. AFAD ekiplerinin kaybolan çocukları arama çalışması sonucunda saatler sonra 7 yaşındaki Melisa Öksüz’ün cesedi bulundu. Şerife Öksüz’ün cansız bedeni ise baraj kapaklarının kapatılarak su seviyesinin iyice düşürülmesi sonucunda ancak bulunabildi.
Öksüz kardeşlerin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınan çocukların cenazesi Buruk mezarlığında toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.