Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İranlı Tırnakçılar Yakalandı

Bayrampaşa’da durakta otobüs bekleyen bir kişi, iyi niyetinin kurbanı oldu. Talihsiz adam, para bozdurma bahanesiyle araçla yanına yaklaşan İranlı şüphelilere tırnakçılık yöntemiyle 700 TL’sini kaptırdı.Olay, Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayrampaşa’da durakta otobüs bekleyen bir kişi, iyi niyetinin kurbanı oldu. Talihsiz adam, para bozdurma bahanesiyle araçla yanına yaklaşan İranlı şüphelilere tırnakçılık yöntemiyle 700 TL’sini kaptırdı.
Olay, Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Fabrika Durağı’nda, 16 Mayıs günü, saat 12.30 sıralarında gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, durakta otobüs bekleyen Remzi A.’nın (48) yanına bir araç yaklaştı. Remzi A.’nın önünde duran araçtaki iki kişiden biri olan Iraş R. (50), 200 TL para bozdurmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Remzi A., cebindeki bin 400 TL’yi çıkardı. Turist olduğunu ve güvenebilmek için paralara bakmak istediğini söyleyen Iraş R., Remzi A.’nın elindeki bin 400 TL’yi incelemek üzere aldı. Çok sürmeden Remzi A.’ya paralarını iade eden Iraş R., 200 TL’yi bozdurmadan olay yerinden ayrıldı. Iraş R.’nin parayı bozdurmadan gitmesinden şüphelenen Remzi A., elindeki paraları saydığında 700 TL eksik olduğunu fark etti. Bunun üzerine Remzi A., polise gidip şikayetçi oldu.
Remzi A.’nın verdiği eşkal ve araç bilgileri ile çalışma başlatan polis ekipleri, 19 Mayıs günü TEM Okmeydanı katılımında şüpheli bir araç durdurdu. Durdurulan şüpheli araçta yakalanan Iraş R., ifadesi alınmak üzere Gayrettepe’deki Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne getirildi. Emniyetteki ifadesi tamamlanan Iraş R., bugün adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.