Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İpekyolu’nda trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Mardin’in Nusaybin ile Şırnak’ın Cizre ilçeleri arasında tarihi İpekyolu’nda tanker ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Kaza, Nusaybin ile Cizre arasında,...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2017 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2017 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İpekyolu’nda trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Mardin’in Nusaybin ile Şırnak’ın Cizre ilçeleri arasında tarihi İpekyolu’nda tanker ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Nusaybin ile Cizre arasında, uluslararası İpekyolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nusaybin’den Cizre istikametine gitmekte olan Mehmet Nuri Çiçek idaresindeki 01 BAR 36 plakalı tanker ile karşı yönden gelen ve sürücüsünün adı öğrenilemeyen 34 YA 2646 plakalı otobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücü Mehmet Nuri Çiçek olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 2 kişi çağrılan ambulanslarla kaldırıldıkları Cizre Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle alev alan tanker ise itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.