Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntikam İçin Çocuk Vuran Zanlı Tutuklandı

Elazığ’da intikam için 10 ve 13 yaşındaki çocukları vuran zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.Olay, merkez Salıbaba Mahallesi Yüce Sokak’ta meydana gelmişti. Zanlı Kadir K. (39) geçtiğimiz yıl kendisini bıçakla yaralayan...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da intikam için 10 ve 13 yaşındaki çocukları vuran zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay, merkez Salıbaba Mahallesi Yüce Sokak’ta meydana gelmişti. Zanlı Kadir K. (39) geçtiğimiz yıl kendisini bıçakla yaralayan ve cezaevinde olduğu Hüseyin Bahşi’nin çocukları 10 yaşındaki Yusuf ve 13 yaşındaki Tolga Bahşi’yi okula gitmek için sokağa çıktığında 8 el ateş ederek ağır yaralamıştı.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli Kadir K., planlayarak ve tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ÇOCUKLAR ÖLÜM KALIM SAVAŞI VERİYOR
Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi devam eden 13 yaşındaki Tolga Bahşi’nin vücuduna 4 kurşun isabet ettiği yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kafasına tek kurşun isabet eden 10 yaşındaki Yusuf Bahşi’nin ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde makineye bağlı olarak yaşatılmaya çalışıldığı bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.