Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihardan Vazgeçen Şahıs Ambulansta Gözyaşlarına Boğuldu

Eskişehir’de bir inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahsı, polis ekipleri ikna ederek aşağı indirdi. Bir takım rahatsızlıkları olduğu öğrenilen şahıs, ambulansta gözyaşları eşliğinde polis ekiplerine sıkıntılarını...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de bir inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahsı, polis ekipleri ikna ederek aşağı indirdi. Bir takım rahatsızlıkları olduğu öğrenilen şahıs, ambulansta gözyaşları eşliğinde polis ekiplerine sıkıntılarını anlattı.
Edinilen bilgiye göre, bir takım sorunları olduğu gerekçesiyle Vatan Caddesi üzerinde bulunan 8 katlı bir inşaatın çatı kısmına çıkan Hüseyin D. (45), çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çatı katındaki Hüseyin D.’nin yanına çıktı. Polis ekipleri Hüseyin D.’yi ikna etmeye çalışırken, olay yerine önlem amaçlı 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri de geldi. Polis ekiplerine sorunlarını anlatan Hüseyin D., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ikna edilerek aşağı indirildi.
POLİS CEBİNDEN PARA VERDİ
Epilepsi hastalığı ve bir miktar borcu olduğu öğrenilen şahıs, hemen hazır bekletilen ambulansa bindirildi. Hüseyin D., ambulans içinde polis ekiplerine gözyaşları içinde sıkıntılarından bahsetti. En önemli sorunun maddiyat olduğunu ifade eden Hüseyin D., sağlık kontrolü için hastaneye gitmek istemedi. Yeniden ikna çalışmalarına başlayan bir polis memuru cebinden para çıkararak, şahsa verdiği sırada, “Bak ben sözümü tuttum, hastanede konuşacağız” dedi. Bunun üzerine ikna olan Hüseyin D., 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.