Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihara Teşebbüs Eden Polis Hastanede Öldü

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görevden evine döndükten sonra beylik tabancası ile başına ateş ederek intihara teşebbüs eden polis memuru Erkan B., tedavi gördüğü hastanede 6 gün hayata tutunabildi.Olay, Bahçelievler mahallesinde bir evde...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İntihara Teşebbüs Eden Polis Hastanede Öldü
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görevden evine döndükten sonra beylik tabancası ile başına ateş ederek intihara teşebbüs eden polis memuru Erkan B., tedavi gördüğü hastanede 6 gün hayata tutunabildi.
Olay, Bahçelievler mahallesinde bir evde meydana geldi. Karşıyaka Devlet Hastanesinde görevli polis Erkan B. (51), sabah mesai bitimi sonrası evine gitti. Evde odasına çekilen Erkan B., iddiaya göre yalnız olduğu sırada beylik tabancasıyla başına bir el ateş etti. Evde bulunan eşi ve iki çocuğu silah sesi üzerine odaya girdiklerinde Erkan B.’yi kanlar içerisinde yerde buldu. Aile şoke olurken durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Erkan B.’yi ambulansla görev yaptığı Karşıyaka Devlet Hastanesine götürdü. Tedavi altına alınan Erkan B., yapılan tüm müdahalelere rağmen cumartesi günü hayatını kaybetti. Nevşehirli olan polis memurunun cenazesi, Avanos Merkez Camisinde öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Avanos mezarlığında toprağa verildi. İzmir’de bir çok yerde görev yapan Erkan B.’nin son olarak Asayiş Şube Müdürlüğünden Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Örnekköy Polis Merkezi Amirliğine atandığı ve Karşıyaka Devlet Hastanesinde hastane polisi olarak göreve başladığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.