Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihar Senaryosunu Polise İnandıramadılar

Samsun’da kayalıklar üzerine giysilerini ve intihar mektubu bırakıp polise intihar ettiğine dair telefon açtıran şahıs ile yeğenin planı önce polisi alarma geçirdi, ardından da olayın düzmece olduğu ortaya çıktı.Olay, Canik ilçesi Doğupark...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İntihar Senaryosunu Polise İnandıramadılar
Samsun’da kayalıklar üzerine giysilerini ve intihar mektubu bırakıp polise intihar ettiğine dair telefon açtıran şahıs ile yeğenin planı önce polisi alarma geçirdi, ardından da olayın düzmece olduğu ortaya çıktı.
Olay, Canik ilçesi Doğupark Samsunspor Tesisi arkasında akşam saat 23.30 sıralarında meydana geldi. 155 Polis İmdat telefonuna ihbarda bulunan bir kişi, kayalıklar üzerinden bir şahsın denize atlayarak intihar ettiğini haber verdi. Olay yerine polis, ambulans, itfaiye ve dalgıçlar sevk edildi. Olay yerinde bulunan 17 yaşındaki F.Ç., polise kendisinin ihbarda bulunduğunu, bir kişinin giysilerini kayalıklara bırakıp kendisini denize attığını söyledi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kayalıklar üzerinde mont, intihar mektubu, mahkeme zabıtları ve 49 yaşındaki Hüsamettin G.’nin kimliğini buldu. İntihar mektubunda, kiraladığı otomobilin kaza yaptığı, firmanın aracın masraflarını kendisinden almak istediği, mahkemeye açılan davayı kaybettiğini ve ölümünden Samsun Adliyesi’nin sorumlu olduğunu yazdığı öğrenildi. Polis bir süre kayalıkların kenarında ve denizde ellerinde ışıklarla Hüsamettin G.’yi aradı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği’ne bağlı dalgıçlar denize girmek için hazırlık yaparken, olayın görgü şahidi F.Ç.’den şahsın denize atlayış yerini tam göstermesi istendi. Polise kendisinin ihbar ettiğini söyleyen F.Ç.’nin üzerinde cep telefonu olmadığı ortaya çıkınca polis, olayın senaryo olduğunu ve F.Ç.’nin Hüsamettin G.’nin yeğeni olduğunu ortaya çıkardı. F.Ç. olayı itiraf ederken, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öte yandan, evli ve 2 çocuk babası olan Hüsamettin G.’nin, 50 gün önce de Samsun Adliye Sarayı yanındaki 6 katlı bir inşaatın çatısına çıkıp TIR şoförü olduğunu, 8 aydır işsiz olup eşi hakkında da bir suçtan hapis cezası bulunduğunu ve haksız yere eşinin cezaevine gireceğini belirterek intihar etmek istediği ortaya çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.