Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihar girişiminde bulunan adamı polis ve gazeteciler ikna etti

İzmir’de, sabıkası olduğu ve iş verilmediği gerekçesiyle İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürlüğü’nün teras katına çıkıp intihar girişiminde bulunan evli ve 4 çocuk babası adamı, polis ve gazeteciler ikna edip çıktığı...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, sabıkası olduğu ve iş verilmediği gerekçesiyle İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürlüğü’nün teras katına çıkıp intihar girişiminde bulunan evli ve 4 çocuk babası adamı, polis ve gazeteciler ikna edip çıktığı yerden indirdi.
Konak ilçesindeki İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürlüğü’nün teras katına çıkıp intihar teşebbüsünde bulunan Sebahattin A. (33) ekipleri alarma geçirdi. Evli ve 4 çocuk babası adamın intihar girişimi sonrası olay yerine çok sayıda ekip sevk edilerek önlem alındı. Daha önce de intihar teşebbüsünde bulunan ve iş sözü verilmesine rağmen yerine getirilmediğini öne süren adam, bir türlü ikna edilemeyince devreye polis ekipleri ve gazeteciler girdi. Sabıkalı olduğunu ve bu yüzden iş verilmediğini ifade eden Aslan, çocuklarının karnını doyurmak istediğini ve acilen iş istediğini belirtti.
Polisler ve gazeteciler ikna etti
Polis ve gazetecilerin çıktığı yerden inmeye ikna ettiği adam, "Yaklaşık 7 ay önce cezaevinden çıktım. Geçmiş yıllarda karıştığım suçlar nedeniyle hapis cezam vardı. Ama çocuklarım olduktan sonra suça karışmamaya yemin ettim. En küçüğü 2 en büyüğü 10 yaşında 4 çocuğum var. 2’si okula gidiyor. Daha önce seyyar satıcılık yaptım ama orada da rahat bırakmıyorlar, sürekli kavga çıkıyor. İsterse tuvalet temizliği olsun yeter ki maaş alabileceğim bir iş olsun. Tek derdim çocuklarımın karnını doyurmak. Artık cezaevine girmek istemiyorum. Kendimi aileme adayıp evime ekmek götürmek istiyorum" dedi.
DİSK başkanı iş bulacak
Öte yandan, olayı duyar duymaz DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı da bölgeye geldi. Sebahattin A. ile görüşen Sarı, en kısa sürede iş bulunması için çaba harcayacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.