Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihar Etmek İsteyen Genç Kadın Bayıldı

Adana’da köprüye çıkarak intihar girişiminde bulunurken baygınlık geçiren kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.Olay, Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Turhan Beriker Bulvarı üzerindeki alt geçitte meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen genç...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da köprüye çıkarak intihar girişiminde bulunurken baygınlık geçiren kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Turhan Beriker Bulvarı üzerindeki alt geçitte meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen genç kadın, henüz belirlenemeyen bir nedenle alt geçidin üstüne çıktı. Genç kadını fark eden vatandaşlar durumu polise ve CANKUR ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis yolu trafiğe kapatırken, CANKUR ekipleri hava yastığı açtı.
Polis, genç kadını uzun süre ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan ve zaman zaman korkulukların arkasına geçerek atlamak isteyen genç kadına vatandaşlar “atlama” diye bağırdı. Yaklaşık yarım saat korkulukların üstünde oturan genç kadın, daha sonra bayıldı. Kaldırıma düşen genç kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşananları cep telefonları ile görüntülemeye çalışan meraklı vatandaşlar ise derin bir nefes aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.