Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da intihar eden polisin üzerinden bu not çıktı

Bursa’da dün beylik silahıyla intihar eden polis memurunun üzerinden çıkan notta, “Aileme bir şey olmasın, onları üzecek bir şey yapmadım” yazdığı öğrenildi.Edinilen bilgiye göre, Çekirge Polis Merkezi’nde görevli 3 çocuk babası...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da intihar eden polisin üzerinden bu not çıktı
Bursa’da dün beylik silahıyla intihar eden polis memurunun üzerinden çıkan notta, “Aileme bir şey olmasın, onları üzecek bir şey yapmadım” yazdığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Çekirge Polis Merkezi’nde görevli 3 çocuk babası polis memuru Cahit K., dinlenme odasında beylik silahını kalbine dayayarak ateş etti.



Silah sesini duyan mesai arkadaşları polis merkezinin üst katında bulunan dinlenme odasına çıktığında Cahit K.’nın cansız bedeniyle karşılaştı.

Polis memurunun 2007 yılında Bayburt’tan Bursa’ya geldiği ve ilk olarak Koordinasyon Hareket Merkezi’nde görev yaptığı, 2014 yılından bu yana da Çekirge Polis Merkezi’nde çalıştığı öğrenildi.

Ayrıca intihar eden polisin üzerinden çıkan notta, “Aileme bir şey olmasın, onları üzecek bir şey yapmadım” yazdığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.